dijous, 28 de març de 2019

III CREATIVA'T

Divendres 22 de febrer a les 18h, es va inaugurar l'exposició antològica d'escultures d'Alberto de Udaeta, en el Monestir de Sant Feliu de Guíxols.
Aquesta exposició s'emmarca dins el projecte CREATIVA'T. Exposició ideada, comissariada i produïda pels alumnes de 2n de Batxillerat artístic de l'INS St Elm.
Enguany es celebra la 3a edició del projecte Creativa't, en les anteriors edicions s'ha comptat amb els artistes Trevor Skinner, Carles Piqueras i enguany amb l'escultor Alberto de Udaeta.
Amb aquest projecte es preten mostrar als alumnes de batxillerat artísrtic, la tasca de comissariat d'exposicións  i totes les necessitats, planificacions i coordinació necessàries per produir una exposició de manera professional.
Per això es compta amb artistes professionals que s'impliquen en el projecte per tal de cedir l'obra que els alumnes escullen per fer el discurs expositiu a banda d'establir torbades amb els estudiants per donar a conèixer la trajectoria, tècniques, treballs, etc.
L'exposició d'enguany presentarà les escultures d'Alberto de Udaeta en format d'antològica, ja que es podrà veure des de la primera obra realitzada per l'artista fins a la darrera producció. Escultures però també maquetes, fotografies, vídeos, per acompanyar el discurs expositiu comissariat per la vintena d'alumnes que formen part del projecte.
Les sessions teòriques han comptat també amb la visita al taller de l'artista i una sortida a la foneria per veure el treball de producció d'una escultura, des de l'esbós, la maqueta fina a la producció en material noble.
Aquest projecte l'han dut a terme els alumnes del batxillerat artístic liderats per les professores Olga Massaguer i Laura Pumar i la direcció de la Montse Barniol, cap de cultura de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada